Kastia BV & TOTAMIN
TOTALE administratie - MINIMALE kosten
OpenERP

Het hart van een goede geïntegreerde administratie vormt een zogenaamd ERP ofwel "Enterprise Reource Planning" systeem. Een ERP systeem is een geïntegreerd softwarepakket waarin medewerkers van verschillende afdelingen hun activiteiten boeken. Een ERP systeem ondersteunt diverse  bedrijfsprocessen. Meestal omvat een ERP implementatie de verkoop, productie, inkoop, voorraadbeheer en boekhouding. Maar ook het ondersteunen van andere processen zoals projectmanagement,  relatiebeheer, HR , productie, productieplanning, kwaliteitszorg behoort bij sommige ERP systemen tot de mogelijkheden.  
 
Er zijn vele commerciële aanbieders van ERP pakketten maar er zijn ook een groot aantal opensource ERP pakketten voorhanden. Kastia heeft na een brede verkenning  twee  opensource ERP systemen geselecteerd voor het Totamin concept.

OpenERP  is  één van de meest toegepaste opensource ERP systemen en is ook voor grote bedrijven zeer geschikt is. OpenERP vormt dan ook een goed alternatief voor de  bekende commerciële  systemen. OpenERP is modulair opgebouwd en kan zeer uiteenlopende  bedrijfsprocessen ondersteunen.  Op de website van
OpenERP vindt u diverse demosystemen en uitgebreide documentatie.

WebERP is een wereldwijd veelgebruikte eenvoudige ERP oplossing. WebERP is volledig op internet technologie gebaseerd en eenvoudig te onderhouden en is door Kastia BV in het Nederlands vertaald. WebERP is met name geschikt voor kleinere organisaties  (van ZZP tot BV van  ±20 fte) die  hun administratie (inkoop, verkoop, voorraad en boekhouding)  op een eenvoudige maar wel  geïntegreerde wijze  willen automatiseren. Als u belangstelling heeft stelt Kastia u graag de inloggegevens er beschikking van een nederlandstalig
demosysteem.

Met deze ERP systemen krijgt u voor een fractie van de kosten van een commercieel systeem een goede ERP oplossing.  De implementatie vereist uiteraard ook bij een opensource systeem zorg en aandacht. Alleen bij goed en systematisch gebruik zal een organisatie er de vruchten van plukken.