Kastia BV & TOTAMIN
TOTALE administratie - MINIMALE kosten
Visie

U bent en blijft als klant de baas:
Kastia opereert vanuit de filosofie dat u altijd de baas over uw eigen systemen blijft en dat u niet afhankelijk wordt van enkele leveranciers.  Daarom garandeert Totamin u ook dat u altijd de beschikking heeft over de gebruikte software en de databases.

U heeft geen licentie kosten noch ongewenste lange termijn verplichtingen
Kastia richt zich met Totamin op het gebruik van opensource software. Hierdoor
heeft u geen licentie kosten en kunt u de software desgewenst eenvoudig aan uw eigen wensen (laten) aanpassen. 

U bent met TOTAMIN  klaar voor het internet tijdperk.
Totamin is gebaseerd op opensource software die ontworpen is voor het internet tijdperk. Natuurlijk kunt u deze software op uw eigen hardware insalleren. U kunt ook gebruik van Totamin waarbij de oplossing draait in een "professioneel" rekencentrum waardoor u uw eigen ICT infrastructuur realtief eenvoudig kunt houden.

U bent met TOTAMIN verzekerd van goede service.
Kastia BV werkt samen met een breed netwerk van ICT en opensource specialisten in binnen en buitenland. Bij specifieke wensen zal de juiste partner gespecteerd worden die u optimaal kan ondersteunen bij het vervullen van uw wensen.

U draag met uw keuze bij aan het steeds verder verbeteren van uw TOTAMIN oplossing.
10% van de omzet die Kastia realiseert met de Totamin diensten wordt ingezet om de gebruikte opensource oplossingen te verbeteren. Hierdoor draagt u bij aan de gemeenschap die zorgt dat de opensource produkten steeds beter worden.