Kastia BVTotaminProduktenDienstenWebshop KastiaContact
Kastia BV & TOTAMIN
TOTALE administratie - MINIMALE kosten
Kastia BV in het kort
Totamin in het kort
Team
Partners
Sitemap
Totamin in het kort

Kastia  heeft  een aantal goede opensource software pakketen geselecteerd. Organisaties kunnen deze software pakketten natuurlijk zelf (laten) installeren op hun eigen infrastructuur of bij hun eigen hosting provider. Kastia biedt Totamin echter ook aan als een online oplossing. Een dergelijke SaaS oplossing (Software as a Service) heeft voor een organisatie het grote voordeel dat niet zelf geïnvesteerd hoeft te worden in het opzetten en beheren van de software en de benodigde hardware.

Totamin©  is de verzamelnaam die Kastia gebruikt voor de diverse softwarepakketten die worden ondersteund. Totamin staat voor totale administratie tegen minimale kosten en is volledig gebaseerd op opensource toepassingen zonder licentiekosten. De toepassingen zijn geselecteerd op kwaliteit: goed gestructureerde opbouw, uitgebreide documentatie en zijn gebaseerd op moderne internet technologie. Daarnaast kennen deze toepassingen actieve gebruikers en ontwikkelgroepen.

Indien een klant kiest voor Totamin als een online service dan is
alleen een PC met browser en een internetverbinding nodig om met Totamin aan de slag te kunnen. Zo´n online Totamin oplossing draait in een professioneel rekencentrum waar veiligheid en back-up routines goed geregeld zijn zodat de klant zich wat dat betreft geen zorgen hoeft te maken. 


Kastia BV|Totamin|Produkten|Diensten|Webshop Kastia|Contact