Kastia BV & TOTAMIN
TOTALE administratie - MINIMALE kosten
OpenERP en WebERP trainingen en workshops

Webshop Kastia RSS
Introductie opensource en ERP

Halve dag kennismaking met opensource en ERP


Voor ondernemers, accountants, boekhouders en adviseurs die zich een goed beeld willen vormen wat opensource en ERP nu feitelijk is en of die voor hun interessante mogelijkheden bieden.

Prijs  € 195.00 €
Introductie opensource en OpenERP

tweedaagse opensource en OpenERP training  / workshop

 

Voor ondernemers, accountants, boekhouders en adviseurs een prima mogelijkheden om in twee intensieve dagen de uitgebreide mogelijkheden van opensource, ERP en OpenERP te leren kennen zodat ze goed gefundeerd kunnen beoordelen of dit  voor hun een goede oplossing zou kunnen zijn.

Prijs  € 795.00 €
Introductie opensource en webERP

ééndaagse opensource en webERP training  / workshop

inclusief een online webERP omgeving voor 1 jaar

Ideaal voor de ondernemer die snel met een eenvoudig ERP pakket aan de slag wil om de basis administratie op een geïntegreerde wijze op te zetten.  Maar ook een goede gelegenheid  voor de accountant / boekhouder die haar klanten goed wil adviseren inzake deze prima en goedkope online oplossing voor kleine ondernemers.

Prijs  € 495.00 €
Openerp en weberp workshiop
dagdeel OpenERP of webERP workshop 

Kastia verzorgt periodiek OpenERP en WebERP workshops. U kunt hiervoor per dagdeel inschrijven. U gaat onder deskundige begeleiding met OpenERP of WebERP aan de slag en leert tevens van de ervaringen van uw collega gebruikers.

Prijs  € 195.00 €
4 Totaal items

Sjetootje (3)

Sjetootje Jekervallei

Kastia verzorgt haar trainingen zoveel  mogelijk in het gezellige Sjetootje gelegen vlakbij Maastricht in de rustige Jekervallei. De ontspannen atmosfeer "ver" van de hectiek van alle dag is een optimale ambiance voor een goed resultaat.


 

<< Terug naar catalogus