Kastia - partner bij bedrijfsautomatisering

Bedrijsvoering kan altijd beter. Met procesoptimalisaties en invoeren /optimaliseren van gebruiksvriendelijke (opensource) bedrijfssoftware kunt u waarschijnlijk veel tijd en geld besparen. Met een soepel lopende bedrijfsvoering heeft u meer tijd voor uw klanten 

Kastia neemt graag projecten ter hand om, samen met uw mensen, de bedrijfsprocessen en de efficiĆ«ntie en resultaten van uw organisatie te verbeteren. Dit met het oogmerk om met inzet van gebruiksvriendelijke software  de resultaten van uw  organisatie  en de motivatie van de mensen te verbeteren.

Kastia werkt graag met odoo

odoo is een modulair opgebouwd veelzijdig en gebruiksvriendelijke opensource pakket dat "out of the box" voor  kleine organisaties vaak al een ideale oplossing is voor (bijna) alle gangbare bedrijfsprocessen.

Verder is odoo goed  aan te passen aan uw wensen (maatwerk, koppelingen met andere systemen) en kan odoo prima meegroeien met uw organisatie en uw ambities. 

Afhankelijk van uw wensen en de omvang van uw organisatie ondersteunt Kastia u graag bij de implementatie van odoo. Bij een kleine organisatie kan meestal binnen een maand  en met beperkte ondersteuning een  standaard odoo cloud oplossing worden ingezet. Bij grotere organisaties, waarbij complexere configuratie, maatwerk en training nodig zijn, zal een toegesneden projectplan worden opgesteld en is de doorlooptijd meestal enkele maanden.

Odoo tekst en afbeelding blok